Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.





Τρόποι παραγγελίας
Μέθοδοι Πληρωμής

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Ελεγχόμενη μεταφορά σε ψύξη Παράδοση σε μια εργάσιμη Ασφάλεια Συναλλαγών

Gorgonzola & Riesling

Με αφορμή ένα masterclass riesling που έγινε στην άρτια έκθεση του οινόκοσμου την περασμένη Κυριακή, δοκιμάσαμε την extra cremoso gorgonzola παρέα με τον πρωταγωνιστή της Αλσατίας.Διαβάστε περισσότερα

Fondue & Raclette

Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της χειμερινής περιόδου είναι εδώ για να κλέψουν και φέτος τις εντυπώσεις.Διαβάστε περισσότερα

Πως κόβουμε τα τυριά

Πολλοί ρωτούν ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να κόψουμε ένα τυρί για να στολίσει ένα πλατό. Η απάντηση είναι «εξαρτάται».<Διαβάστε περισσότερα

Save the date: 6/11 ετησία γευσιγνωσία τυριών και αλλαντικών ανωτέρας ποιότητας

Ο θεσμός της ετήσιας γευσιγνωσίας τυριών και αλλαντικών επιστρέφει για το Provence deli μετά από την παύση της περυσινής χρονιάς που αλλάξαμε έδρα.Διαβάστε περισσότερα

Provence & House of wine γευστική δοκιμή

11 επιλεγμένα τυριά και πάνω από 35 κρασιά στην γευστική δοκιμή του Provence & του House of wine αυτήν την Κυριακή 05/03 από τις 13:00 έως τις 17:00 στον υπέροχο νέο χώρο του House of Wine.Διαβάστε περισσότερα

Provence @ Umami Alexandroupoli

Με ένα masterclass και μια ανοικτή γευσιγνωσία τυριών το Provence συμμετέχει στην μοναδική για την Β. Ελλάδα εκδήλωση. Σάββατο, 18:30 στο ξενοδοχείο Egnatia σε ένα μοναδίκο cheese and wine masterclass μαζί με τον Γιώργο Φλούδα της trinity wines θα δοκιμάσουμε κλασσικούς και ετερόκλητους γευστικούς συνδυασμούς, όπως Brie de Meaux με sparkling ρετσίνα και ένα πιπεράτο ωριμασμένο σε βαρέλια γκράπας τυρί με κλασσικό ξινόμαυρο. Το σύνολο των γευσικών συνδυασμών:

ΧΡΥΣΟΓΕΡΑΚΑΣ & FIOR D' ARANCIO

ΠΡΩΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ & BLU 61

GAETANO & ΛΑΔΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

SPARKLING RETSINA & BRIE DE MEAUX

ΑΣΥΡΤΙΚΟ & PECORINO SARDO

SYRAH & CONCIATO AL PEPE

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ & BOSCHETTO ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

Tην Κυριακή 19/02 στον ίδιο χώρο παρουσιάζουμε σε ελεύθερη δοκιμή κάποια από τα καλύτερα τυριά μας: Brezain, Vacherin Mont d' Or κα. Σπεύσατε...

Τα 5 τυριά με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

1. BLU 61 130gr ,

2. REBLOCHON LAITIER AOP ,

3. VACHERIN MONT D' OR AOP PETITE MODELE ,

4. MAROILLES ,

5. ROQUEFORT GENTILHOMME

Δείτε όλα τη γκάμα των τυροκομικών εδώ

Μπλε τυριά και κρασί

CHEESE AND WINE PAIRING: TA ΜΠΛΕ ΤΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙ ΚΡΑΣΙ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ?Διαβάστε περισσότερα

Κρεμμυδόσουπα με creme fraiche

Κρεμμυδόσουπα με crème fraiche από τον Αλέξανδρο ΠαπανδρέουΔιαβάστε περισσότερα

Αφρός & Φυσαλλίδες, 18 Δεκεμβρίου, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Ελληνικά και ξένα αφρώδη κρασιά, σαμπάνιες και «απλοί» αφρώδεις οίνοι συνεπαίρνουν τους ουρανίσκους εν όψει των εορτών.

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 Αφρός & Φυσαλλίδες

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 14:00

Επαγγελματίες 14:00 – 20:00

Κοινό Είσοδος: 10€.

 

Διαβάστε περισσότερα