Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.





english speaking customers orders please call: +302108981435

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τρόποι παραγγελίας
Μέθοδοι Πληρωμής

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Ελεγχόμενη μεταφορά σε ψύξη Ασφάλεια Συναλλαγών

Comte & Κρασί

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το κατάλληλο τυρί για να συνοδεύσετε το κρασί σας, το Comte σας δίνει τη λύση.Διαβάστε περισσότερα

Οι παράγωγοι στην ετησία γευσιγνωσία Provence Deli

Οι ημέρες πλησιάζουν για την ετήσια γευσιγνωσία μας στις 6/11 και οι προετοιμασίες είναι στο ζενίθ. Με χαρά είμαστε σε θέση να καλωσορίσουμε τα καταξιωμένα τυροκομεία Carpenedo, Loizou & Perenzin που θα βρίσκονται κοντά μας για να μας ξεναγήσουν στον υπέροχο κόσμο των τυριών τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το event ΕΔΩ

 

 

3 διαφορετικοί τρόποι να κάνεις ρακλέτ

Πολλοί νομίζουν ότι η ρακλετ θέλει παρέα. Και καλά κάνουν, μόνο που πλέον υπάρχουν τα εργαλεία για να την απολαύσεις solo ή με το έτερον ήμισυ.Διαβάστε περισσότερα

Gorgonzola & Riesling

Με αφορμή ένα masterclass riesling που έγινε στην άρτια έκθεση του οινόκοσμου την περασμένη Κυριακή, δοκιμάσαμε την extra cremoso gorgonzola παρέα με τον πρωταγωνιστή της Αλσατίας.Διαβάστε περισσότερα

Fondue & Raclette

Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της χειμερινής περιόδου είναι εδώ για να κλέψουν και φέτος τις εντυπώσεις.Διαβάστε περισσότερα

Πως κόβουμε τα τυριά

Πολλοί ρωτούν ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να κόψουμε ένα τυρί για να στολίσει ένα πλατό. Η απάντηση είναι «εξαρτάται».<Διαβάστε περισσότερα

Save the date: 6/11 ετησία γευσιγνωσία τυριών και αλλαντικών ανωτέρας ποιότητας

Ο θεσμός της ετήσιας γευσιγνωσίας τυριών και αλλαντικών επιστρέφει για το Provence deli μετά από την παύση της περυσινής χρονιάς που αλλάξαμε έδρα.Διαβάστε περισσότερα

Provence & House of wine γευστική δοκιμή

11 επιλεγμένα τυριά και πάνω από 35 κρασιά στην γευστική δοκιμή του Provence & του House of wine αυτήν την Κυριακή 05/03 από τις 13:00 έως τις 17:00 στον υπέροχο νέο χώρο του House of Wine.Διαβάστε περισσότερα

Provence @ Umami Alexandroupoli

Με ένα masterclass και μια ανοικτή γευσιγνωσία τυριών το Provence συμμετέχει στην μοναδική για την Β. Ελλάδα εκδήλωση. Σάββατο, 18:30 στο ξενοδοχείο Egnatia σε ένα μοναδίκο cheese and wine masterclass μαζί με τον Γιώργο Φλούδα της trinity wines θα δοκιμάσουμε κλασσικούς και ετερόκλητους γευστικούς συνδυασμούς, όπως Brie de Meaux με sparkling ρετσίνα και ένα πιπεράτο ωριμασμένο σε βαρέλια γκράπας τυρί με κλασσικό ξινόμαυρο. Το σύνολο των γευσικών συνδυασμών:

ΧΡΥΣΟΓΕΡΑΚΑΣ & FIOR D' ARANCIO

ΠΡΩΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ & BLU 61

GAETANO & ΛΑΔΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

SPARKLING RETSINA & BRIE DE MEAUX

ΑΣΥΡΤΙΚΟ & PECORINO SARDO

SYRAH & CONCIATO AL PEPE

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ & BOSCHETTO ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

Tην Κυριακή 19/02 στον ίδιο χώρο παρουσιάζουμε σε ελεύθερη δοκιμή κάποια από τα καλύτερα τυριά μας: Brezain, Vacherin Mont d' Or κα. Σπεύσατε...

Τα 5 τυριά με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

1. BLU 61 130gr ,

2. Reblochon Laitier AOP ,

3. Vacherin Mont D' Or AOP Petite Modele ,

4. MAROILLES ,

5. Petit Cave Roquefort

Δείτε όλα τη γκάμα των τυροκομικών εδώ

 
ΕΣΠΑ 2014-2020
image