Με ένα masterclass και μια ανοικτή γευσιγνωσία τυριών το Provence συμμετέχει στην μοναδική για την Β. Ελλάδα εκδήλωση. Σάββατο, 18:30 στο ξενοδοχείο Egnatia σε ένα μοναδίκο cheese and wine masterclass μαζί με τον Γιώργο Φλούδα της trinity wines θα δοκιμάσουμε κλασσικούς και ετερόκλητους γευστικούς συνδυασμούς, όπως Brie de Meaux με sparkling ρετσίνα και ένα πιπεράτο ωριμασμένο σε βαρέλια γκράπας τυρί με κλασσικό ξινόμαυρο. Το σύνολο των γευσικών συνδυασμών:

ΧΡΥΣΟΓΕΡΑΚΑΣ & FIOR D' ARANCIO

ΠΡΩΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ & BLU 61

GAETANO & ΛΑΔΟΓΡΑΒΙΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

SPARKLING RETSINA & BRIE DE MEAUX

ΑΣΥΡΤΙΚΟ & PECORINO SARDO

SYRAH & CONCIATO AL PEPE

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ & BOSCHETTO ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

Tην Κυριακή 19/02 στον ίδιο χώρο παρουσιάζουμε σε ελεύθερη δοκιμή κάποια από τα καλύτερα τυριά μας: Brezain, Vacherin Mont d' Or κα. Σπεύσατε...