Ο θεσμός της ετήσιας γευσιγνωσίας τυριών και αλλαντικών επιστρέφει για το Provence deli μετά από την παύση της περυσινής χρονιάς που αλλάξαμε έδρα.

Στις 6/11 στο εσωτερικό και τον κήπο του Provence deli ετοιμάζουμε ένα ξεχωριστό event έκθεσης και δοκιμής νέων τυριών μεταξύ των οποίων και το BLUGINS, ένα τυρί ωριμασμένο με Gin. Επίσης σπάνια και superpremium τυριά που τα διαθέτουμε για λίγο χρόνο και σε περιορισμένη ποσότητα θα αποτελούν το ένα εκ των τεσσάρων θεματικών stand και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινώνουμε σταδιακά έως τις 6/11.

Παρακολουθείστε τις εξελίξεις και δηλώστε συμμετοχή εδώ ή με το #provencecheesefair