Kids Cheese Event

Δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, παιχνίδι και τυρί!

 

Το Provence deli επιχειρεί ένα ελαφρώς διαφορετικό cheese event και ανοίγει τον κήπο του το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 11:30 το πρωί για να υποδεχτεί αυτή τη φορά τους μικρούς του φίλους τυροφάγους σε ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Με αφορμή το τυρί και το γάλα, προϊόντα τόσο σημαντικά στο καθημερινό διαιτολόγιο μικρών και μεγάλων και πρωταγωνίστριες την Κασερίνα και την Τυροτούμπα, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στην Τυροχώρα και θα μάθουν τη θρεπτική αξία διαφόρων τυριών, θα δοκιμάσουν νέες γεύσεις, θα ακονίσουν τη γεύση… αλλά και τη φαντασία τους. Όλα αυτά με τη βοήθεια ειδικών εμψυχωτών οι οποίοι θα κατευθύνουν τα παιδιά με παιχνίδια κινητικά και αισθητηριακά, λεπτής και αδρής κινητικότητας, κατασκευές, αλλά και παράσταση κουκλοθεάτρου.

Πώς δημιουργείται το τυρί; Τι γάλα χρησιμοποιούμε; Τι τυριά συνηθίζουν να τρώνε τα παιδιά σε άλλα μέρη του κόσμου; Ποιες είναι οι διαφορές μαλακών και σκληρών τυριών; Ας δοκιμάσουμε για να δούμε!

Και φυσικά, οι γονείς-συνοδοί των μικρών τυροφάγων, οι οποίοι θα βρίσκονται καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος στον χώρο του deli, θα απολαμβάνουν παράλληλα το δικό τους event δοκιμάζοντας κρασί, συνοδεία επιλεγμένων artisanal τυριών.

 

Σας περιμένουμε όλους – μικρούς και μεγάλους – για να γευτούμε μαζί, να παίξουμε, να δημιουργήσουμε, να μάθουμε!

 

 

Πληροφορίες event:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου & ώρα: 11:30 π.μ.

Διάρκεια: 2 ώρες

Ηλικίες: 3-8 ετών

Τιμή: 15€ +ΦΠΑ /παιδί, 5€ +ΦΠΑ /σύνοδός

Κρατήσεις θέσεων: 210 8981435 – contact@provence.gr