Για παρεΐστικο βράδυ με fondue

 

Το fondue είναι η ιδανική συνταγή για ένα βράδυ στο σπίτι με φίλους ή συγγενείς. Είναι εύκολη - μπορείτε να την φτιάξετε ενώ ήδη κάθεστε στο τραπέζι με την παρέα σας, γρήγορη – καμία προετοιμασία, οικονομική – αξιοποιείτε ό,τι συνοδευτικό μπορεί να υπάρχει στο σπίτι όπως ψημένο μπαγιάτικο ψωμί που έχει μείνει, διάφορα τουρσιά, ψητές πατάτες ή μανιτάρια, κομμάτια κρέας ή ακόμη και κάποιο καπνιστό κρέας ή λουκάνικο!

 

Η πρόταση του Provence deli είναι η παραδοσιακή ελβετική συνταγή, το fondue moitie - moitie, δηλ μισό – μισό, Gruyere Ελβετίας ΠΟΠ 50% και Vacherin Fribourg ΠΟΠ 50%.

 

 

Και φυσικά η συσκευή fondue της BOSKA, βραβευμένη για την εμφάνισή της αλλά και την άψογη ποιότητά της δεν θα πρέπει να λείπει από μια τέτοια βραδιά. Περιλαμβάνει 4 πηρουνάκια και gel αλλά στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε και extra ανταλλακτικά gel και σετ πηρουνάκια για μεγαλύτερες παρέες ή οικογένειες.

                   

 

Το fondue είναι φαγητό της παρέας είναι μια ευκαιρία για να μαζευτούμε γύρω από το τραπέζι, να βουτήξουμε τις μπουκίτσες μας στο λιωμένο τυρί και να πιούμε λευκό κρασί.