Δημοσιεύτηκε στις 28/10/2020 4:31 μ.μ.
από George Kyriakopoulos /
Νέα Προϊόντα,
/
Ζητώντας gruyere δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρουμε πάντα το ίδιο τυρί. Ανάλογα με τον χρόνο τυροκόμισης, την πηγή του γάλακτος, δλδ την θέση που έχουν τα βοσκοτόπια και την ωρίμανση τους οι gruyeres ονοματίζονται σε "απαλές", reserves, alpages ή surchoix.
Διαβάστε περισσότερα
Δημοσιεύτηκε στις 6/9/2019 12:58 μ.μ.
από George Kyriakopoulos /
Νέα Προϊόντα,
/
Τι είναι η bresaola ? προέρχεται από την ιταλική λέξη bresada της διαλέκτου των Λομβαρδών από όπου προέρχεται. Αν και συνήθως την συναντάμε από 100% μοσχαρίσιο κρέας, η bresaola μπορεί να γίνει και με κρέας από χοιρινό, ελάφι άλογο κ.α. Η ποιότητα της διαφέρει σημαντικά ανάλογα με το κρέας που χρησιμοποιείται η προέλευση του οποίου μπορεί να είναι από οπουδήποτε στον κόσμο. Η bresaola του Provence παρασκευάζεται αποκλειστικά από μοσχαρίσιο κρέας της φυλής Piemontese που της χαρίζει ντελικάτα γλυκά αρώματα με νότες από κεράσι.
Δημοσιεύτηκε στις 8/11/2018 3:09 μ.μ.
από Anthi Papadatou /
Νέα Προϊόντα,
/
Το Tomme de Savoie είναι ένα εξαιρετικό επιτραπέζιο τυρί με προσιτά γήινα και βοτανικά αρώματα στα οποία διακρίνεται το μανιτάρι και είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για το καθημερινό τραπέζι.
Διαβάστε περισσότερα
Δημοσιεύτηκε στις 24/10/2017 1:19 μ.μ.
από Provence /
Νέα Προϊόντα,
/
Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της χειμερινής περιόδου είναι εδώ για να κλέψουν και φέτος τις εντυπώσεις.
Διαβάστε περισσότερα
Δημοσιεύτηκε στις 10/2/2017 3:36 μ.μ.
από George Kyriakopoulos /
Νέα Προϊόντα,
/