Ετήσια Γευσιγνωσία Provence Deli 2018

 

Η ετήσια καθιερωμένη μας συνάντηση στο Provence deli πλησιάζει…

 

Η πρώτη Δευτέρα του Νοέμβρη είναι για εμάς η ημέρα που και επίσημα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε την γιορτινή περίοδο που πλησιάζει. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να έχουμε τα καλύτερα και πιο σπάνια τυριά και νομίζω ότι ούτε αυτή τη φορά θα σας απογοητεύσουμε.

Η ομάδα του Provence deli σας προσκαλεί την Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου στις 19:00 στον χώρο του deli για μια ξεχωριστή γευσιγνωσία που θα τα έχει όλα!

 

 

Πάνω από 30 διαφορετικά είδη σε 4 ξεχωριστές ενότητες τυριών & αλλαντικών!

   

Σπάνια Ιταλικά Τυριά: Pecorino di Farindola, Nero Fume, Morlacco cremoso, Castellino, Puzzone di Moena, Blu di Carpa, Don Carlo, Vezzena di Malga, Ragusano Slow Food Presidio, Fior d' Arancio

Melted Cheeses: Raclette, Camember au four, Fondue Swiss, Vacherin Mont d'Or

Αλλαντικά: Saucisson nature, Sauc. poivre, Sauc. beaufort, Sauc. aux herbes, Pepita, Capocollo di Martina, Σαλάμι από ελάφι, Σαλάμι από κατσίκι

Νέα & Festive τυριά: Rocamadour, Tommette de Chevre, Briscola bio, Dolomitico, Camember au Four Gillot, Monte 27, Aperichic ταρτάκι με καρύδι, Roquefort μερίδα 300γρ σε ξύλινη συσκευασία, Cantal, Cabrales, Queso Oveja con Trufa, έτοιμο πλατό 5 γαλλικών τυριών, τυρί τούρτα με καρύδι, κορμός με επικάλυψη καρυδιών, τυρί με επικάλυψη φουντούκι, τυρί με καρύδι φέτα.

 

 

 

Πληροφορίες event:

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου & ώρα 19:00

Τιμή: 10€ +ΦΠΑ

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων: 210 8981435 – contact@provence.gr

 

 

Logo

Provence deli

Θεοφάνους 12, Αμπελόκηποι

115 23

T. 210 8981435

e. Contact@provence.gr

www.provence.gr